Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Miksi NITECORE?

  1. Suomen Turvallisuustuotteella on 30 vuoden ammattikokemus vartiointi -ja turvallisuus alalta. Me olemme käytännön kautta huomanneet, että NITECORE on laadukkain ja hinta-laatusuhteeltaan luotettavin valaisinmerkki. Siksi olemmekin keskittyneet ainoastaan NITECORE-lamppujen maahantuontiin, koska haluamme tarjota asiakkaille laadukkaan ja käytännössä testatun tuotteen.
  2. Kun valitsee tasku- tai otsalamppua, kannattaa huomioida lampun koko elinkaari. Vaikka lamppu olisi hieman arvokkaampi, lampun käyttömukavuus ja kestävyys ovat huomattavasti parempia kuin ”markettilamput”. Valitsemalla NITECORE:n voit olla varma, että lamppu tulee kestämään luotettavasti kaikissa olosuhteissa ja antaa mielekkään käyttökokemuksen niin työssä kuin vapaa-ajalla.
  3. Tilaamalla Nitecore -tasku- tai otsalampun Suomen Turvallisuustuotteelta, saat asianmukaisen ja ylivoimaisen takuun ja asiakaspalvelun suomeksi.

TEHOKKAAT LEDit

NITECORE- valaisinten erittäin tehokas ja luotettava LED-käyttöpiiri on ratkaiseva tekijä akun tehon siirtämisessä LEDiin. Tämän seurauksena kaikilla NITECORE-tuotteilla on poikkeukselliset tehot ja pitkät ajoitukset verrattuna kilpaileviin tuotteisiin. Suurinosa LED-pohjaisista taskulampuista / henkilökohtaisista valaistustarvikkeista markkinoilla kärsivät jatkuvasti alentuvista tehoista. NITECORE-tuotteet pystyvät ylläpitämään jatkuvaa suurta tehoa, kunnes akku uupuu.


LAADUKAS SÄÄTÖPIIRI

Nitecoren sopivuusasetuspiiri on olennainen osa jokaista NITECORE-taskulamppua. Piirin ainutlaatuinen virtalähteen hallintajärjestelmä tuottaa jatkuvan virran LED:iin akkujen kunnosta / kemisyydestä riippumatta, mikä johtaa loppukäyttäjien jatkuvaan, pysyvään valotehosteeseen.

Piirin tehokkuutta ja luotettavuutta lisää entisestään huolellisesti suunnitellut elektroniikkakomponentit, kuten kulta- tai hopeapinnoitetut yhteyspisteet. Jokaisessa NITECORE-taskulamppussa on integroitu mikrokontrolleriyksikkö, joka toimii yhdessä säätöpiirin kanssa.

Led-käyttö / säätöpiiri on ratkaiseva tekijä "valovoiman" muuntamisprosessin tehokkuuden parantamisessa, mikä mahdollistaa pitemmän ajonopeuden ja stabiilimman käytön eri akku-kemikaaleilla. NITECORE:n erittäin luotettava ja kompakti käyttöpiiri on syy siihen, että NITECORE-taskulamput toimivat kauemmin ja loistavat kirkkaampia kuin kilpailijoiden.


LAADUKAS OPTIIKKA

Nitecoren käyttämä korkealaatuinen optiikka varmistaa, että valo jakautuu tasaisesti ja kantama on pitkä. Optiikan ansiosta valon hävikki on minimaalinen. Kaikissa NITECORE-peileissä on AR-suojaus, naarmuuntumiselta suojatuilla linsseillä.


KESTÄVYYS

Kaikki NITECORE- valaisimet on valmistettu kevyestä lentokone alumiiniseoksesta. NITECORE valaisimet on CNC työstetty yhdestä kiinteästä alumiinipalkista. Valmistusprosessi antaa ylivoimaisen iskunkestävyyden verrattuna halvempiin ja heikompiin putkimaisia taskulamppuja myyviin valmistajiin, joita suurin osa valmistajista on tänäpäivänä.NITECORE- mahdollistaa ylivoimaisen kestävyyden ja suorituskyvyn.

Lisäksi kaikki NITECORE-mallit käsitellään sotatarviketyyppisellä kovaanodisoidulla viimeistelyllä, jolloin taskulampun pinta on kovaa kuin timantti, joten se suojaa sitä naarmuilta, hankautumisilta ja korroosiolta.


STANDARDISOIDUT MITTAUKSET TASKULAMPUN TEHOILLE JA KESTÄVYYDELLE

Nitecoren valaisimissa ilmoitetut valotehot ja kestävyys on mitattu ANSI/NEMA FL-1 standardien mukaisesti, jolloin asiakas voi olla varma, että valotehojen,iskunkestävyyden,vedenkestävyyden mittaukset on tehty asianmukaisesti.


YLIVOIMAINEN LAATUTAKUU

NITECORE valaisimille, joissa on irrotettava akku myönnetään ylivoimainen 5 vuoden takuu.